Extra

U heeft kennis van de computer en u kunt omgaan met een e-mailaccount. Dan hebben wij leuke en nuttige thema’s en workshops om actueel te blijven en meer te leren.

De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen:

  • Videobellen:  WhatsApp – Zoom – FaceTime – Teams – Messenger
  • Omgaan met je mobiele telefoon/ Smartphone
  • Tablet/iPad cursus  (10 lessen an 2 uur per week)
  • Foto bewerken
  • Digitale nalatenschap
  • Internetbankieren

De cursusgroep bestaat uit maximaal 8 personen en wordt begeleid door twee docent-vrijwilligers

Start & Duur?

De thema’s starten op meerdere locaties in de stad, meerdere keren per jaar. Als er voldoende aanmeldingen zijn kan een cursus gegeven worden. Alle thema’s bestaan uit een aantal lessen van 1,5 uur les.

Waar?

De cursus kan op verschillende locaties in de stad gegeven worden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en woonplek van de geïnteresseerden, zal hij op een locatie aangeboden worden.

Kosten?

Hier vindt u informatie over de kosten en duur van de verschillende thema’s. Indien u een geldige U-pas heeft met voldoende saldo, kunt u daar de cursus mee betalen. Tegen betaling van € 3,50 extra ontvangt u de Digigids, computerwoordenboek voor beginners die moeite hebben met digitale begrippen.

Interesse? Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier op AANMELDEN.

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bellen op maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur op 030-878 15 35. Of langskomen op Ghanadreef 2. Ook kunt u een email sturen naar digiwijs@wij30.nl

Meer informatie kunt u daarnaast krijgen bij de Wegwijzers op het Doe Mee spreekuur in de bibliotheken in de stad. Of door binnen te lopen bij een van de Doe Mee Startpunten, wekelijks in meerdere wijken.