De Basis

U heeft kennis van de Nederlandse taal maar u heeft weinig of geen ervaring met de computer.

De cursusgroep bestaat uit maximaal 8 personen en wordt begeleid door twee docent-vrijwilligers

Start & Duur?

De cursussen de basis starten op meerdere locaties in de stad, meerdere keren per jaar. Als er voldoende aanmeldingen zijn kan een cursus gegeven worden. Elke cursus duurt 15 weken, met per week 2 uur les.

Waar?

De cursus kan op verschillende locaties in de stad gegeven worden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en woonplek van de geïnteresseerden, zal hij op een locatie aangeboden worden. Het is dus altijd mogelijk om bij u in de buurt een cursus te volgen maar het kan ook betekenen dat dit niet direct kan na uw aanmelding.

Kosten?

U betaalt € 30,00 om deel te nemen. Naast deelname ontvangt u een reader als hulpmiddel bij de cursus. Indien u een geldige U-pas heeft met voldoende saldo, kunt u daar de cursus mee betalen. Tegen betaling van € 3,50 extra ontvangt u de Digigids, computerwoordenboek voor beginners die moeite hebben met digitale begrippen.

Download een overzicht van de digitale activiteiten van DigiWijs 3.0 (pdf)

Interesse?

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier op AANMELDEN.

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bellen op maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur op 030-878 15 35. Of langskomen op Ghanadreef 2. Ook kunt u een email sturen naar digiwijs@wij30.nl

Meer informatie kunt u daarnaast krijgen bij de Wegwijzers op het Doe Mee spreekuur in de bibliotheken in de stad. Of door binnen te lopen bij een van de Doe Mee Startpunten, wekelijks in meerdere wijken.