Aanbod

Digiwijs 3.0 biedt verschillende computercursussen en mogelijkheden voor burgers om te oefenen. Daarnaast organiseren we op verzoek workshops, bijvoorbeeld rond het regelen van eigen geldzaken of het gebruik van de UWV-site, werk.nl.

OEFENEN.NL

Dit is een instap-cursus waarin we veel aandacht geven aan het begrijpen van alle basishandelingen en computerwoorden.
meer informatie >

De Basis

Deze cursus is voor mensen die de Nederlandse taal beheersen maar weinig of geen ervaring hebben met de computer.
meer informatie >

De verdieping

Heeft u de Basis onder de knie en wilt u zich verder verdiepen om uw basiskennis te verbreden en een stapje hoger te gaan, dan is deze cursus zeker iets voor u!
meer informatie >

Vervolg

Met deze cursus verbetert u uw kennis en vaardigheden. Samen met uw docent bepaalt u de oefenstof. Het gebruik van internet komt ruim aan bod.
meer informatie >

Extra

U heeft kennis van de computer en u kunt omgaan met een e-mailaccount. Dan hebben wij leuke en nuttige thema’s en workshops om actueel te blijven en meer te leren.
meer informatie >

In al onze cursussen is extra aandacht mogelijk voor de Nederlandse taal. In het lesgeven houden we hier rekening mee.

Download een overzicht van de digitale activiteiten van DigiWijs 3.0 (pdf)

Digiwijs computerlessen op televisie

Voor wie?

Digiwijs 3.0 is er voor iedereen die graag beter wil leren omgaan met de computer en met internet. We zijn er voor jong en oud en alles er tussenin. Voor mensen met een goede opleiding en mensen zonder opleiding. En als je niet zo sterk bent in de Nederlandse taal hebben we mogelijkheden om daarin extra steun te geven.

ervaringen van cursisten

Afgelopen winter volgde ik de cursus A in buurthuis De Strooij.
Ik zou  10 lessen voor beginners volgen, maar door het  Coronavirus kon ik  de laatste 2 lessen niet volgen, althans voorlopig niet.
Ik werd per brief op de hoogte gebracht  en na verloop van tijd kreeg ik  bericht dat ik de  laatste lessen – op 1,5 meter afstand –  kon volgen in de bieb in Overvecht.
Alles was keurig geregeld en de 2 laatste lessen werden er 4, omdat men bang was dat  door een paar maanden  geen les te hebben gehad er wel het een en ander zou zijn weggezakt.
Nu is het vakantie en ga ik uitkijken naar de vervolglessen en ook die zullen zijn aangepast, omdat het Coronavirus nog steeds rondwaart.
Hulde voor alle moeite, de goede communicatie door middel van telefoontjes en brieven, zodat ik de lessen heb kunnen afmaken en ook nog een diploma kreeg.

Hartelijke groet,
Martin Ottolander

__

Goedemiddag allen,

Hartelijk dank voor de geboden aanbieding.
Gaarne zou ik in september de cursus volgen van nader te bepalen thema’s, zo mogelijk in de Strooij of de Biep.
Ben heel dankbaar voor de hulp die ik als tachtig plusser In de afgelopen periode van jullie mocht ontvangen.
Allemaal niet mekkeren maar duim omhoog.

Groetjes, Bert Blijleven