Inloop

Bij de inloopspreekuren van DigiTaalhuis Utrecht kun je terecht voor al je vragen over taal en digitaal. Binnen het digiTaalhuis werken Bibliotheek UtrechtDigiwijs 3.0 en Taal Doet Meer samen in de Utrechtse bibliotheken.

Formulieren invullen, inloggen, schrijven van een sollicitatiebrief, vragen over waar taalles en computerles gegeven wordt. Dat is niet altijd gemakkelijk. Heb je daarbij hulp nodig? Kom dan naar het inloopspreekuur. Het is dé plek waar je kunt binnenlopen met je (digi)tale vraag. Ook kun je er zelf oefenen.

DigiTaalhuis logo

Tijdens de spreekuren (op één of twee vaste dagdelen in de week) zijn een gastheer/ gastvrouw van Bibliotheek Utrecht, een vrijwilliger van Digiwijs 3.0 en een vrijwillige wegwijzer van het digiTaalhuis Utrecht aanwezig.

Bij ieder inloopspreekuur van DigiTaalhuis vinden de volgende activiteiten plaats:

  • Persoonlijk advies door de wegwijzer over taallessen en computercursussen.
  • Oefenplekken, taal- en computerlessen door Digiwijs 3.0
  • Digi-taalondersteuning door vrijwilligers van Taal Doet Meer en Digiwijs 3.0

De inloopspreekuren vinden wekelijks plaats in de bibliotheken Hoograven, Kanaleneiland, Leidsche Rijn Centrum, Neude, Overvecht, Vleuterweide en Zuilen.

Deelname is gratis.

Inloopspreekuren in de Utrechtse bibliotheken

Het digiTaalhuis Utrecht is een samenwerking van de Bibliotheek Utrecht, Taal Doet Meer, Digiwijs 3.0 en partnerorganisaties. Er werken zowel professionals als vrijwilligers.

Inloopspreekuren digiTaalhuis

Interesse? Aanmelden?

Je hoeft zich niet aan te melden, je bent zonder meer welkom!

Wil je eerst meer weten over de inloop? Je kunt ons bellen op maandag t/m donderdag tussen 09:30 en 16:00 uur op 030-878 15 35. Langskomen bij De Strooij op de Stroyenborchdreef 12 in Utrecht kan ook. Of stuur een e-mail naar digiwijs@wij30.nl

Meer informatie kun je ook krijgen bij de Wegwijzers op de inloopspreekuren in de bibliotheken.