Inloop

Het Doe Mee Startpunt is de ‘voordeur’ van het digiTaalhuisUtrecht. Binnen het digiTaalhuis werken Bibliotheek UtrechtDigiwijs 3.0 en Taal Doet Meer samen in het Doe Mee Startpunt in de Utrechtse bibliotheken.

Formulieren invullen, inloggen, schrijven van een sollicitatiebrief, vragen over waar taalles en computerles gegeven wordt. Dat is niet altijd gemakkelijk. Heb je daarbij hulp nodig? Kom dan naar het Doe Mee Startpunt. Het is dé plek waar je kunt binnenlopen met je (digi)tale vraag. Ook kun je er zelf oefenen. Tijdens de Doe Mee Startpunten (op één of twee vaste dagdelen in de week) zijn een gastheer/ gastvrouw van Bibliotheek Utrecht, een vrijwilliger van Digiwijs 3.0 en een vrijwillige wegwijzer van het digiTaalhuis Utrecht aanwezig.

In ieder Doe Mee Startpunt vinden de volgende activiteiten plaats:

  • Persoonlijk advies door de wegwijzer over taallessen en computercursussen.
  • Oefenplekken, taal- en computerlessen door Digiwijs 3.0
  • Digi-taalondersteuning door vrijwilligers van Taal Doet Meer en Digiwijs 3.0

De Doe Mee Startpunten en Spreekuren vinden wekelijks plaats in de bibliotheken Hoograven, Leidsche Rijn Centrum, Overvecht, Kanaleneiland, Zuilen. In de bibliotheken Neude en Vleuterweide is alleen een Doe Mee Spreekuur.

Deelname is gratis.

Het digiTaalhuis Utrecht is een samenwerking van de Bibliotheek Utrecht, Taal Doet Meer, Digiwijs 3.0 en partnerorganisaties.

Interesse? Aanmelden?

U hoeft zich niet aan te melden, u bent zonder meer welkom!

Wilt u eerst meer weten over de inloop? U kunt ons bellen op maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur op 030-878 15 35. Of langskomen op Stroyenborchdreef 12. Ook kunt u een email sturen naar digiwijs@wij30.nl

Meer informatie kunt u daarnaast krijgen bij de Wegwijzers op het Doe Mee spreekuur in de bibliotheken in de stad.