Basis B – De Verdieping

Deze cursus is voor mensen die de onderwerpen van de basis A onder de knie heeft en zich willen verdiepen. In deze cursus leert de cursist over e-mailen: een e-mailaccount aanmaken, berichten schrijven en versturen, bijlages ontvangen en versturen en leert meer over Google Apps: Google Maps en You Tube.

Wat gaat u leren?

  • E-Mailen
  • Google Apps
  • Veilig op de computer en internet
  • Meer over het internet

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen en heeft twee docent-vrijwilligers.

Als de deelnemer de cursus Basis B met succes heeft afgerond en het certificaat heeft gehaald, kan de deelnemer verder met cursus C: Het vervolg.

Wanneer & hoe lang?

We starten 3 keer per jaar: in januari, in mei en in september. Elke cursus duurt 10 weken, met per week 2,5 uur les.

WAAR?

De cursus wordt op verschillende plekken in de stad gegeven, zoals in Overvecht, Zuilen, Kanaleneiland en Hoograven. Onze computerlokalen zijn in de bibliotheek of het buurthuis. Of gezellig bij Digiwijs 3.0 op het Ghanaplein (Overvecht). Het is dus mogelijk om in de buurt een cursus te volgen. Maar let op: soms zijn er niet genoeg deelnemers uit de eigen buurt. Dan vragen wij of ze mee te doen op een andere plek.

Kosten?

De computercursus kost € 26,00. Er kan betaald worden met een geldige U-pas met voldoende saldo. De cursist ontvangt een cursusmap en een Digigids. Dit is een computerwoordenboek voor beginners met plaatjes.

Interesse? Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier op AANMELDEN.

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bellen op maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur op 030-878 15 35. Of langskomen op Ghanadreef 2. Ook kunt u een email sturen naar digiwijs@wij30.nl

Meer informatie kunt u daarnaast krijgen bij de Wegwijzers op het Doe Mee spreekuur in de bibliotheken in de stad. Of door binnen te lopen bij een van de Doe Mee Startpunten, wekelijks in meerdere wijken.