De Verdieping

Heeft u de Basis onder de knie en wilt u zich verder verdiepen om uw basiskennis te verbreden en een stapje hoger te gaan, dan is deze cursus zeker iets voor u!

De volgende onderwerpen kunnen aan bod komen:

  • Het internet
  • E-Mailen
  • De verkenner: het hart van je computer
  • Mappenstructuur
  • Computerbeveiliging
  • Drive/Cloud

De cursusgroep bestaat uit maximaal 8 personen en wordt begeleid door twee docent-vrijwilligers

Start & Duur?

De thema’s starten op meerdere locaties in de stad, meerdere keren per jaar. Als er voldoende aanmeldingen zijn kan een cursus gegeven worden. Alle thema’s bestaan uit een aantal lessen van 1,5 uur les.

Waar?

De cursus kan op verschillende locaties in de stad gegeven worden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en woonplek van de geĂ¯nteresseerden, zal hij op een locatie aangeboden worden.

Kosten?

Hier vindt u informatie over de kosten en duur van de verschillende thema’s. Indien u een geldige U-pas heeft met voldoende saldo, kunt u daar de cursus mee betalen. Tegen betaling van € 3,50 extra ontvangt u de Digigids, computerwoordenboek voor beginners die moeite hebben met digitale begrippen.

Interesse? Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier op AANMELDEN.

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bellen op maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur op 030-878 15 35. Of langskomen op Ghanadreef 2. Ook kunt u een email sturen naar digiwijs@wij30.nl

Meer informatie kunt u daarnaast krijgen bij de Wegwijzers op het Doe Mee spreekuur in de bibliotheken in de stad. Of door binnen te lopen bij een van de Doe Mee Startpunten, wekelijks in meerdere wijken.