Ons lesmateriaal

Digiwijs werkt met eigen ontwikkeld lesmateriaal. Het lesmateriaal voor de basiscursussen A, B en C heeft weinig tekst en veel plaatjes en is gemaakt op de vragen die een cursist kan hebben: “Hoe maak ik ook alweer een hoofdletter? of “Ik heb een fout gemaakt. Wat moet ik nu doen?”.

Het materiaal bestaat per cursus uit ongeveer 30 instructiekaarten die eenvoudig door de deelnemer zelf te gebruiken zijn. Let op: Het is geen zelfstudie. De lesopzet is gemaakt volgens het principe: voordoen, samendoen, zelf doen en is erop gericht de deelnemer met zelfvertrouwen zelfstandig achter de computer te krijgen. Alle basiscursussen zijn erop gericht de deelnemer ook digi-taalvaardig te maken. Aan het einde van de cursus kennen de cursisten de 50 meest belangrijke computerwoorden en kunnen ze die zelfstandig gebruiken en toepassen.

Onze cursussen zijn mensgericht, speels en vooral heel gezellig! Want samen leren is 1000 x leuker!

Digigids

Loopt u ook te stoeien met al die moeilijke woorden? Downloaden, gebruikersnaam… Laat u helpen door onze Digigids. Dit boekje legt u uit in tekst en beeld wat al die moeilijke woorden betekenen. Voor € 6,- kunt u een boekje bij ons aanschaffen. Bel met: 030-878 15 35. Bij verzending per post rekenen we € 1,50 extra.

voorzijde digigids