Oefenen.nl

Dit is een instap-cursus waarin we veel aandacht geven aan het begrijpen van alle basishandelingen en computerwoorden. We werken met de online omgeving van Oefenen.nl die allerlei mogelijkheden biedt om digitaal vaardig te worden op taal, zorg en andere thema’s. De cursus werkt onder meer met filmpjes en helpt deelnemers om eenvoudige handelingen achter de computer zelf te doen.

Start & duur

De cursussen zijn doorlopend en deelnemers hoeven niet te wachten tot de start. Als er plek is kan de deelnemer direct meedoen. Elke cursus duurt 6 weken, met per week 2 uur les.

Waar?

De cursussen worden aangeboden in bibliotheken en bij Digiwijs op WIJ 3.0 locatie Ghanaplein.

Kosten?

U betaalt € 15,00 om deel te nemen. Indien u een geldige U-pas heeft met voldoende saldo, kunt u daar de cursus mee betalen. Tegen betaling van € 3,50 extra ontvangt u de Digigids, computerwoordenboek voor beginners die moeite hebben met digitale begrippen

Download een overzicht van de digitale activiteiten van DigiWijs 3.0 (pdf)

Interesse? Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier. Of op AANMELDEN bovenaan deze pagina.

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bellen op maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur op 030-878 15 35.

Of kom langs bij Digiwijs 3.0 op Ghanadreef 2. Ook kunt u een e-mail sturen naar digiwijs@wij30.nl

Meer informatie kunt u daarnaast krijgen bij de Wegwijzers op het Doe Mee spreekuur in de bibliotheken in de stad. Of door binnen te lopen bij een van de Doe Mee Startpunten, wekelijks in meerdere wijken.