Cursus C – Het vervolg

De deelnemer heeft een goede basiskennis van de computer en kan zelfstandig werken. In de cursus C kiezen de deelnemers uit een aantal interessante onderwerpen om hun inzicht en digitale kennis te verbreden, zoals:

  • E-overheid: online-formulieren en burgerzaken regelen
  • Sociale Media: Youtube-Instagram-Facebook
  • Microsoft Office: Word-Excel en PowerPoint
  • Internetbankieren: Online je bankzaken regelen
  • Windows 10: o.a. zoeken naar programma’s of bestanden binnen Windows

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen en wordt begeleid door twee docent-vrijwilligers. De cursisten kiezen in de eerste les samen welke onderwerpen er in de cursus C worden behandeld.

Wanneer & hoe lang?

We starten 3 keer per jaar: in januari, in mei en in september. Elke cursus duurt 10 weken, met per week 2,5 uur les. Deze cursus starten we op bij voldoende belangstelling.

WAAR?

De cursus wordt op verschillende plekken in de stad gegeven, zoals in Overvecht, Zuilen, Kanaleneiland, Hoograven en Vleuten/De Meern. Onze computerlokalen zijn in de bibliotheek of het buurthuis. Of gezellig bij Digiwijs 3.0 op het Ghanaplein (Overvecht). Het is dus mogelijk om in de buurt een cursus te volgen. Maar let op: soms zijn er niet genoeg deelnemers uit de eigen buurt. Dan vragen wij of ze mee te doen op een andere plek.

KOSTEN?

De computercursus kost € 26,00. Er kan betaald worden met een geldige U-pas met voldoende saldo. 

Interesse? Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier op AANMELDEN.

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bellen op maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur op 030-878 15 35. Of langskomen op Ghanadreef 2. Ook kunt u een email sturen naar digiwijs@wij30.nl

Meer informatie kunt u daarnaast krijgen bij de Wegwijzers op het Doe Mee spreekuur in de bibliotheken in de stad. Of door binnen te lopen bij een van de Doe Mee Startpunten, wekelijks in meerdere wijken.