Cursus C – Het vervolg

De deelnemer krijgt een goede basiskennis van de computer, kan handig gebruik maken van e-mail, kan accounts aanmaken op het internet en kent de basis van werken in de cloud (Google Drive). Daarnaast kiezen de deelnemers uit een aantal interessante onderwerpen om hun inzicht en digitale kennis te verbreden, bijvoorbeeld:

  • Sociale Media: Youtube-Instagram-Facebook
  • Zet de computer naar je hand: Instellingen en configuratiescherm
  • Google Spreadsheets – Maak je eigen kasboek aan
  • Google Presentations – Maak een mooie diavoorstelling met je vakantiefoto’s
  • Haal meer uit je Smartphone

De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 personen en wordt begeleid door twee docent-vrijwilligers. De cursisten kiezen in de eerste les samen welke onderwerpen er in de cursus C worden behandeld.

Wanneer & hoe lang?

We starten 3 keer per jaar: in januari, in mei en in september. Elke cursus duurt 10 weken, met per week 2,5 uur les. Deze cursus starten we op bij voldoende belangstelling.

WAAR?

De cursus wordt op verschillende plekken in de stad gegeven, zoals in Overvecht, Zuilen, Kanaleneiland en Hoograven . Onze computerlokalen zijn in de bibliotheek of het buurthuis. Of gezellig bij Digiwijs 3.0 op het Ghanaplein (Overvecht). Het is dus mogelijk om in de buurt een cursus te volgen. Maar let op: soms zijn er niet genoeg deelnemers uit de eigen buurt. Dan vragen wij of ze mee te doen op een andere plek.

KOSTEN?

De computercursus kost € 26,00. Er kan betaald worden met een geldige U-pas met voldoende saldo. 

Interesse? Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier op AANMELDEN.

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bellen op maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur op 030-878 15 35. Of langskomen op Ghanadreef 2. Ook kunt u een email sturen naar digiwijs@wij30.nl

Meer informatie kunt u daarnaast krijgen bij de Wegwijzers op het Doe Mee spreekuur in de bibliotheken in de stad. Of door binnen te lopen bij een van de Doe Mee Startpunten, wekelijks in meerdere wijken.