Vervolg

U heeft kennis van de computer en u kunt zelfstandig werken. U kunt kiezen uit een aantal interessante thema’s om uw inzicht en digitale kennis te verbreden:

  • E-overheid: onlineformulieren-burgerzaken regelen
  • Sociale Media: Youtube-Instagram-Facebook
  • Microsoft Office: Word-Excel en PowerPoint
  • Internetbankieren: Online je bankzaken regelen
  • Windows 10: o.a. zoeken naar programma’s of bestanden binnen Windows

De cursusgroep bestaat uit maximaal 8 personen en wordt begeleid door twee docent-vrijwilligers.

Start & Duur?

De thema’s starten op meerdere locaties in de stad. Als er voldoende aanmeldingen zijn kan een cursus gegeven worden. Alle thema’s bestaan uit een aantal lessen van 1,5 uur les.

Waar?

De thema’s worden op locaties in de stad gegeven worden. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en woonplek van de geïnteresseerden, zal hij op een locatie aangeboden worden.

Kosten?

Hier vindt u informatie over de kosten en duur van de verschillende thema’s. Indien u een geldige U-pas heeft met voldoende saldo, kunt u daar de cursus mee betalen. Tegen betaling van € 3,50 extra ontvangt u de Digigids, computerwoordenboek voor beginners die moeite hebben met digitale begrippen.

Interesse? Aanmelden?

Wilt u zich aanmelden? Klik dan hier op AANMELDEN.

Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? U kunt ons bellen op maandag t/m donderdag tussen 9:30 en 16:00 uur op 030-878 15 35. Of langskomen op Ghanadreef 2. Ook kunt u een email sturen naar digiwijs@wij30.nl

Meer informatie kunt u daarnaast krijgen bij de Wegwijzers op het Doe Mee spreekuur in de bibliotheken in de stad. Of door binnen te lopen bij een van de Doe Mee Startpunten, wekelijks in meerdere wijken.