banner digitaalweek

digiTaalweek 2021 van 6 t/m 12 september in Utrecht

Van 6 t/m 12 september is het weer tijd voor de digiTaalweek in Utrecht. Met de campagne 30000u enandere activiteiten vraagt de gemeente Utrecht aandacht voor de 30.000 Utrechters die niet goed kunnen lezen of schrijven. Meerdere Utrechtse (digi)taalorganisaties, waaronder Digiwijs 3.0, doen mee met de organisatie.

Ook bijdragen aan de digiTaalweek?

Iedereen kan een bijdrage leveren aan de digiTaalweek door een activiteit te organiseren. Zorg jij voor een taalquiz, een voorleesmiddag of heb je een ander goed idee? Stuur het naar info@digitaalweekutrecht.nl en de organisatie plaatst het in ‘t activiteitenoverzicht.

digiTaal­vrijwilligersdag op 10 november 2021

Ben jij (digi)taalvrijwilliger? Net als voorgaande jaren komt er weer een digiTaalvrijwilligersdag aan. Na de online bijeenkomsten van een jaar geleden hopen we op een fysieke bijeenkomst in Het Huis Utrecht. Om praktische redenen zal deze dag niet in de digiTaalweek zelf vallen, maar op woensdag 10 november van 12.45 tot 17.30 uur.

Inspirerende dag

Op deze deze dag genieten (digi)taalvrijwilligers van een inspirerende inleiding en diverse interessante en leuke workshops. Een cultureel programma sluit de dag af. Leuk, leerzaam en lekker is het motto! Deelname aan deze dag is gratis: een bedankje van gemeente en regio Utrecht voor het geweldige werk van vrijwilligers die helpen met lezen, schrijven, praten en computeren.

Informatie

De digiTaalweek is van 6 t/m 12 september 2021.
Vrijwilligersdag: woensdag 10 november 2021 van 12.45 tot 17.00 uur
Bekijk het hele programma op digitaalweekutrecht.nl