DIGIWIJS 3.0 biedt in de DigiTaalweek (8-14 september 2022) twee gratis workshops aan. Meld je snel aan!

Voor de mensen waar taal een extra barrière geeft om deel te nemen aan onze computercursussen, biedt Digiwijs de cursus Start-digitaal aan. In de DigiTaalweek gaan we deze cursus extra onder de aandacht brengen met de workshop Spreek jij Digitaals?

 • Workshop Spreek jij DigiTaals?
  Wist je dat Digitaal een eigen taal heeft? Woorden als icoon, verkenner en uploaden horen bij de taal van Digitaal. Kom naar deze gezellige workshop waar we met het Digiwijskwartet en de DigiBingo heel veel digitale woorden zullen leren. Ontdek jouw kennis over computertaal. Meld je hier aan voor deze workshop.

  8 september van 13.00-15.00, locatie Ghanaplein.

Wil je meer weten over onze basiscursussen A+B Leren omgaan met de computer, kom dan naar de Introductieworkshop Actief DigiTaal

 • Workshop Actief DigiTaal 
  Deze workshop geeft je een kijkje in de keuken van de basiscursus A en B. Je zal met deze workshop ontdekken dat het makkelijker is om digivaardig te worden dan je misschien denkt en dat het mogelijk is om in korte tijd grote stappen te zetten. Het is mogelijk om tijdens de workshop een e-mail-account aan te maken. Meld je hier aan voor de Introductieworkshop. Je kan kiezen uit deze dagen en locaties:

  12 september, 13:00–15:00 uur, locatie Stadsbrug (Kon. Wilhelminalaan 6)
  13 september, 13:00–15:00 uur, locatie Ghanaplein (Ghanadreef 2

Meld je meteen aan via: digiwijs@wij30.nl