Onze nieuwe website staat online en daar zijn we trots op!

Eindelijk is het zo ver: een nieuwe, eigen website met helder en vernieuwd logo van Digiwijs 3.0, de aanbieder van computer- en inloopcursussen in de stad Utrecht. 

Alweer een drietal jaar is de aanwezigheid op het Internet van Digiwijs 3.0 te vinden onder WIJ 3.0. Digiwijs 3.0 wil vanaf 1 september zijn eigen gezicht laten zien om zo krachtiger te kunnen bijdragen aan de maatschappelijke functie die Digiwijs 3.0 voor de stad Utrecht als ambitie ziet: alle Utrechters DIGIWIJS maken!

Bekendheid over en bereikbaarheid van ons aanbod aan computercursussen is de belangrijkste drijfveer om een eigen webstek op te zetten. Niet alleen voor het grote publiek, maar juist ook voor onze sociaal-maatschappelijke partners, die immers actieve deelname aan het maatschappelijk leven – waaronder Digitale Onafhankelijkheid – als kernwaarde in hun beleid voeren, zal de site een centraal punt in het web van organisaties binnen de stad Utrecht vormen.

Doorverwijzers krijgen in één oogopslag een overzicht van onze cursusaanbod en kunnen geïnteresseerden meteen online aanmelden. Ook het publiek zelf kan zich rechtstreeks aanmelden.

De site is door zijn heldere opzet eenvoudig en laagdrempelig. De kleurstelling en het vernieuwde logo staan voor helderheid, eenvoud en daadkracht.

Dat is wie we zijn en wat we willen uitstralen!