Digiwijs zegt 3 maal “dank je wel”!

De cursussen voor 2022 zijn afgerond en onze docent-vrijwilligers kunnen even uitrusten. Wat hebben we een mooie cursusronde gehad: meerdere groepen start-digitaal, de instapcursus met veel nadruk op taal, veel basiscursussen A en B en mooie groepen die hun kennis konden uitbreiden in de cursus C. Fijn dat we zoveel Utrechters hebben mogen helpen stappen te zetten in hun digitale ontwikkeling. Wij zeggen DANK JE WEL aan alle docent-vrijwilligers die ons hierbij hebben geholpen. Jullie inzet is van grote waarde!

Ook DANK JE WEL aan al onze inloopvrijwilligers die nog elke week Utrechters met raad en daad bijstaan bij al hun digitale vragen in de inlopen in de bibliotheken. Het is ontzettend belangrijk dat jullie er zijn voor iedereen die digitaal vastloopt. Soms met een kleine vraag, soms met een hele ingewikkelde. Waar zouden zij (en wij) zijn zonder jullie hulp!

En DANK JE WEL aan onze technische vrijwilligers die in het grote Utrechtse project Digitale Inclusie elke week gedoneerde laptops opknappen en er zo voor zorgen dat veel Utrechters een laptop krijgen, zodat ze mee kunnen doen in deze digitale maatschappij. Ook zetten zij zich in voor het aan de gang houden van de computers die Digiwijs gebruikt voor de cursussen op de verschillende locaties. Petje af!

De inlopen en opknapacties lopen tot de kerstvakantie, en beginnen dan weer in januari 2023, net als onze cursussen. Wil je ook onderdeel uitmaken van dit geweldige team, meld je aan als vrijwilliger bij Digiwijs 3.0. Meer weten? Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator Joeri Weeda via joeri.weeda@digiwijs30.nl